Erfaring

Erfaring

Erfaring

tradisjon & ansvar

P&P har vært på markedet i mer enn 100 år. Nøkkelfaktorer for denne suksesshistorien er ikke bare kompetanse, pålitelighet og profesjonelle resultater. Like viktig var en solid selskapsledelse, uavhengigheten vår som vi har tatt vare på, og ikke minst ansvaret for våre medarbeidere. Alt dette har gjort at vårt selskap har klart seg og vokst videre.

Her kan du lese mer:

Solid arbeid og innovative idéer siden 1910
Vi har vært et privateid selskap siden 1910 og en pålitelig partner for våre kunder. Med solid innsats, godt utført arbeid og en seriøs forretningsdrift har P&P blitt til en ledende leverandør av facility management-tjenester i hele Tyskland. Administrerende direktør og andelseier er Werner Peußner som selv har den høyeste tyske utdanningen for Facility Management og er i tillegg utdannet innen bank og finans.
Sterkt & uavhengig
Vår solide vekst har skjedd uten oppkjøp av andre selskaper og er finansiert med egen kapital. Vi vet at det er en av grunnene til at våre kunder har valgt nettopp oss — de betaler kun for våre tjenester og vår kompetanse. At vi er uavhengige av eksterne eiere, gjør det mulig for oss å bruke kapitalen vår på en målrettet og meningsfylt måte for å møte kundenes behov.
Flate strukturer — raske avgjørelser
P&P er en eierstyrt håndverksbedrift med flate strukturer og korte kommunikasjonsveier. Det bidrar til å spare kostnader og gjør det mulig for oss å handle raskt og fleksibelt.
Kvalitet fordi vi er ansvarlige
Vi tar ansvaret for våre medarbeideres framtid.

Markedsposisjonen vår sikres av fornøyde kunder. Hver eneste dag jobber vi for å opprettholde kundetilfredsheten. Gjennom å ta vare på hver eneste kunde, viser vi ansvar for selskapet og, ikke minst, ansvar for våre medarbeidere.