Tjenester

Tjenester

Er du på utkikk etter en pålitelig og kompetent leverandør for alle tjenester knyttet til dine lokaler?

P&P Facility Services AS kan hjelpe deg!

Vi har levert alle tjenester tilknyttet eiendommer og bygg siden 1910— fra rengjøring til vakthold og skreddersydde spesialløsninger. Til fornuftige priser, i hele Tyskland og med topp kvalitet.

Hva kan vi gjøre for deg?

Rengjøring

Rengjøring

Rengjøring av lokaler er selve kjernevirksomheten vår. Siden 1910 har vi levert rengjøringstjenester preget av høy kompetanse, stor pålitelighet og fremragende resultater …

Tjenester i helsevesenet

Tjenester i helsevesenet

Om det er på operasjonsstuene, på intensivavdelingen, oppreing av senger eller grundig rengjøring med mopp — når vi leverer rengjøringstjenester til helsevesenet, skal alle hygienekrav oppfylles til punkt og prikke!

Industrirengjøring og rengjøring av renrom

Industrirengjøring og rengjøring av renrom

Vi leverer alt fra rengjøring av verksteds- og produksjonshaller og ventilasjonsanlegg til vedlikehold av maskiner og produksjonsanlegg: P&P kan til enhver tid gi deg et detaljert og tilpasset tilbud for industrirengjøring og rengjøring av renrom!

Facility Management

Facility Management

Er du på utkikk etter en leverandør som kan ta på seg absolutt alle oppgaver tilknyttet din eiendom? I P&P Facility Management er vi klare for å hjelpe deg!

Bundesinnungsverband des Gebäudereiniger-Handwerks Arbeitskreises Dienstleister im Gesundheitswesen BDWS Bundesverband Deutscher Wach- und Sicherheitsunternehmen e. V. GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH Qualitätsverbund Gebäudedienste VdS Schadenverhütung GmbH